e despre una despre alta

joi, 19 iunie 2014

Esential

          Un subiect care- mi place,foarte interesant,dar care din pacate multi oameni nu-l inteleg.Subliniez faptul ca nu vreau sa promovez consumul de droguri.
Marijuana în medicinăterapie cu cannabis
Cannabisul revoluționează întreaga medicină! Este folosit în tratarea a peste 19 boli grave printre care cancerul și SIDA! Are efect antiinflamator, antispastic și antibacterian! Nu provoacă dependență și nu există riscul unei supradoze! În continuare vă prezentăm o parte din bolile în combaterea cărora canabisul și-a dovedit deja eficienţa: boala Alzheimer, scleroza multipla, durere cronica, diabet zaharat, distonie, fibromialgie, tulburari gastrointestinale, diverse tipuri de cancer, hepatita C, HIV, hipertensiune, incontinenta, MRSA, osteoporoza, prurit, artrita reumatoida, 
uleiul de canabis
Uleiul medicinal de marijuana este facut din muguri de canabis si, conform cercetarilor in domeniu, daca este ingerat de trei ori pe zi, timp de doua luni, va distruge celulele implicate in leucemie, precum sicelulele canceroase. Acest studiu a fost realizat si publicat de catre site-ul Bibliotecii Nationale de Medicina a Statelor Unite ale Americii, ncbi.gov.
Acum doi ani, Dr. Alexandru Vanatorul, medic de medicina generala, cu competenta in apifitoterapie, acupunctura si ayurveda, declara pentru revista Formula As ca nu trebuie sa ignoram virtutile naturale pe care ni le daruieste aceasta planta milenara: “Canabisul are excelente proprietati curative, terapeutice, dar nu ar trebui sa fie pus la dispozitia tinerilor, in criza lor de individualitate. Insa este la fel de nefericita si situatia in care se refuza ajutorul terapeutic cu canabis, mai ales in cazul pacientilor bolnavi de SIDA, cancer, depresii severe etc. Cu alte cuvinte, suntem pentru utilizarea sub prescriptie medicala a canabisului, nu si pentru libera sa circulatie”. Cat despre actiunea uleiului de canepa in boli grave precum cancerul, acelasi doctor spune: “Prin administrarea de ulei de canepa, acizii grasi din organism sunt suplimentati, iar ca urmare, progresia formelor comune de cancer (cum ar fi cancerul de prostata) este incetinita”.
Este foarte important sa retii ca uleiul de canabis este recomandat pentru distrugerea celulelor canceroase din corp, nu pentru utilizarea din placere. De asemenea, rezultatele vindecarii vin diningerarea uleiului rezultat din mugurii de marijuana, si nu din fumarea mugurilor. Caldura inalta din tigaretele de marijuana distrug calitatile medicinale continute in mugurii de canabis. Procesul de obtinere a uleiului de marijuana are in vedere faptul ca apa fierbinte nu trebuie sa depaseasca niciodata temperatura de 212 grade.

RickSimpson:Uleiuldecanabisvindecacanceruldepiele!

Atunci cand Rick Simpson a descoperit accidental ca uleiul de canepa trateaza cancerul de piele pe care il avea, s-a dus la medic entuziasmat pentru a-i impartasi descoperirea, insa acesta a avut o reactie neasteptata si nu a vrut sa auda de asa ceva. Insa acest lucru nu l-a impiedicat pe Rick sa le spuna si altor oameni povestea si sa afle ca intradevar canabisul vindeca cancerul. L-a scurt timp, barbatul a fost persecutat si fortat de autoritati sa plece din Canada, refugiindu-se in Republica Ceha. De atunci, Rick isi continua misiunea si ii invata pe oameni cum sa preparare si sa foloseasca uleiul de canepa pentru vindecarea cancerului si tratarea alotr boli “incurabile”. Recent, a scos o carte despre toate aceste cazuri.
Cu propriile cuvinte, Rick a explicat: “Numele meu este Rick Simpson. Timp de aproape 8 ani am impartasit informatii cu numeroase persoane despre cum pot prepara tratamente pe baza de ulei de canepa. Rezultatele au fost cat de poate de exceptionale. Inca din cele mai vechi timpuri, canepa a fost intotdeauna cunoscuta drept cea mai buna planta medicinala din lume.”.
Deci de ce majoritatea populatiei din Romania inca stau retrasi cand vine vorba despre astfel de subiecte revolutionare,care ar ajuta multa lume?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu