e despre una despre alta

sâmbătă, 21 iunie 2014

Cum sa o ceri in casatorie!

Cererea in casatorie este un moment plin de emotie pentru ambii parteneri, un moment in care doua drumuri diferite se intersecteaza, iar rezultatul acestei intersectari este o oficializare a unei relatii al carei scop este vesnicia.
Desi femeile dau dovada de mare emotie atunci cand sunt cerute in casatorie, de cele mai multe ori, misiunea cea mai dificila ii revine barbatului. El pregateste un intreg discurs, isi petrece nopti si zile gandindu-se la cele mai dulci vorbe pe care le poate selecta pentru a-si face fericita jumatatea.
Cum sa o cer in casatorie
Idei legate de cereri in casatorie exista in carti, reviste, bloguri de specialitate, insa cea mai frumoasa cerere in casatorie este aceea care nu este dictata de nicio regula. Sentimentele profunde exprimate cu sinceritate, alaturi de un inel impreasionant, este tot ce isi poate dori o femeie de la partenerul sau.
Modul in care oferi inelul de logodna poate deveni o amintire minunata pentru amandoi: intr-un pahar cu sampanie, intr-o prajitura cu ravas sau o cutie deosebita – toate vor expune intensitatea sentimentelor tale pentru persoana iubita. Pentru un plus de romantism,inelul de logodna poate fi insotit de florile ei preferate.
Florile ei preferate
Locatie este si ea importanta, astfel incat de cele mai multe ori locul primei intalniri, a primului sarut, locatia primelor trairi semnificative sunt pline de emotie, asadar considerate locuri ideale pentru o cerere in casatorie. Momentul ales de tine va fi perfect daca sentimentele sunt reciproce, insa cu cat este surpriza mai mare, cu atat evenimentul va fi mai memorabil.
Clasic
O cina romantica, la lumina lumanarilor intr-unul dintre restaurantele voastre preferate – momentul perfect pentru a rosti intrebarea cea mare. Daca ea este o fire sensibila si romantica o vei cuceri definitiv cu o astfel de declaratie de dragoste.
Spontan
O simpla invitatie in parc care se transforma intr-unul dintre cele mai frumoase moment din viata ei. Surprinde-o cu o declaratie de dragoste si inelul de logodna  intr-un cadru de poveste!
Calatorie
Organizeaza o calatorie in 2 intr-o locatie romantica , fara a-i oferi persoanei iubite vreun detaliu. Momentul cererii in casatorie, intr-o situatie inedita, va ramane o amintire de neuitat pentru ea, prin aceasta dubla surpriza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu